Kennismaken?
Neem contact op met info@10enmeer.nl 

10&Meer

Tienercollege 10&Meer is er voor leerlingen vanaf groep 7 tot en met de tweede klas van het voortgezet onderwijs. Wij bieden een rustige, veilige plek waar we basisonderwijs en voortgezet onderwijs met elkaar verbinden. 

Leerlingen bij 10&Meer worden aangemoedigd om met een open, nieuwsgierige blik naar zichzelf en de wereld te kijken. Samen met klasgenoten, leerkracht/coaches, vakdocenten en ouders werkt iedere leerling op eigen tempo aan het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle overstap naar het voortgezet onderwijs te kunnen maken.  

Jouw dag BIJ 10&Meer

Ons Tienercollege

Aanmelden

Voor aanmeldingen kunt u per mail contact met ons opnemen.


Informatie

FacebookInstagramLinkedIn

Speciaal voor google: Junior College , Juniorcollege, tienercollege, tieneronderwijs, Haarlemmermeer school, hoogbegaafd, disharmonisch, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, 10-14 onderwijs, middelbare school, basisschool, po, vo po-vo, school hoogbegaafd, school haarlemmermeer, basisschool haarlemmermeer, middelbare school haarlemmermeer, school voor hoogbegaafden, school voor leerling, school voor kind, school groep 7, school groep 8